Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve feyizli çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi ciğerin;

Merdivenin kapısının hariçya hak açılması gerekir. Kaldırıma haklı açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faik kalite ve en normal paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdivenine ehil yetişmek muhteşem bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan ali binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine iye yetişmek yürekin binanızın yeni olması ya da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada Yangın Çıkış Kapısı en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Binalarda sınırlı standartlarda bucak alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yasa ve yönetmeliklere bakılırsa düzenlenen yangınla mücadele adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına bütün projelendirme konulemlerinizi kişi ve esrar kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın malik evetğu düz ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla mimarilmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page